Mikä on Saksan kansallinen lintu?

Kansallisen lipun, vaakunan ja kansallisen hymnin lisäksi maa voi myös käyttää kansallista eläintä edustamaan itseään. Eri maat käyttävät erilaisia ​​eläimiä ilmaisemaan uskomuksiaan ja arvojaan. Saksan kansallinen eläin on Golden Eagle. Kotka symboloi rohkeutta, voimaa ja voittoa. Monet Saksan tunnetuista ihmisistä, mukaan lukien kuninkaat, jotka olivat kaukana Charlemagneista, käyttivät kotkia symbolina. Kotkan käyttö säilyi Weimarin tasavallan läpi vuosina 1919-1933 ja sitä käytti myös natsi. Kotka on myös esiintynyt Saksan vaakuna yli 800 vuotta.

kultainen kotka

Kultainen kotka on yksi suosituimmista saalista lintuista pohjoisella pallonpuoliskolla ja laajalti levinneiden kotkatyyppien joukossa. Se kuuluu Accipitridae-sukuun. Kultainen kotka hyödyntää sen ketteryyttä ja nopeutta yhdistettynä massiivisiin taloneihinsa ja voimakkaisiin jaloihinsa hyökätä erilaisia ​​saaliin. Metsästystaitojensa ja kyvykkyytensä vuoksi tätä kotka-lajia arvostetaan joissakin kulttuureissa. Se on myös yksi laajasti tutkituista raptorilajeista maailmassa.

Fyysinen kuvaus

Kultainen kotka on valtava tummanruskea raptor. Sen siivet vaihtelevat 26 - 40 tuumaa pitkästä ja 5 jalasta 7 jalkaan siipikarjassa. Sen siipikarva on viidenneksi suurin kotieläinlajien joukossa. Suurimmat uros- ja naaraspuoliset lajit painavat 7, 9 ja 11 kiloa. Kotka on pitkät, suorat voimakkaat takakynnet, jotka voivat vaihdella 1, 8 - 2, 5 tuumaa. Molemmilla sukupuolilla on samanlainen höyhenen. Naisten kotkat ovat hiukan suurempia kuin miehet kaikissa alalajeissa. Aikuiset kultaiset kotkat ovat yleensä tummanruskeat, kultaisen värin ja kruunun takana. Alalajin väreissä on yleensä vähäistä eroa. Alaikäinen kotka on lähes samanlainen kuin aikuinen vain, että se on tummempi. Kultaisen kotkan lasku on pimeässä.

Lento

Kultaiset kotkat ovat leveät ja pitkät siivet, joiden kärki on sormella. He lentävät usein siivillä, jotka pidetään hieman ylösalaisin. He harvoin läpäisevät siipensä lennon aikana, ja jos he tekevät niin, se on usein heidän työläs. Tyypillinen lentonopeus on noin 28 - 32 mailia tunnissa, mutta metsästyksen aikana se pystyy saavuttamaan jopa 120 mailia tunnissa. Sukellettaessa saalista kohti se pitää siivet tiiviisti ja osittain suljettuna kehoa ja jalkoja vasten häntä.

Elinympäristö ja ruokavalio

Kultaiset kotkat ovat yleisiä alueilla, joilla on vähän yhteisiä ekologisia ominaisuuksia. He metsästävät avoimissa ja osittain avoimissa tiloissa ja välttävät usein kehittyneitä alueita, kuten kaupunkikeskuksia. Suurin osa alalajista löytyy vuoristoalueilta, joista suurin osa on kotkien pesimistä ja metsästystä kalliomuodossa. He voivat ylläpitää jopa 77 neliökilometrin suuruista koti-aluetta. He metsästävät pääosin päivän aikana, mutta jotkut on kirjattu metsästämään tunti ennen auringonnousua ja yksi tunti auringonlaskun jälkeen, varsinkin jalostuskauden aikana. Täysin kasvanut kotka tarvitsee noin 250 grammaa ruokaa päivässä, mutta voi myös mennä viikon ajan ilman ruokaa.